Blogg

ny blogg...

...igjen, har lagd ny blogg den heter juliebieber. Den handler ikke om Justinbieber men fant ikke på noe annet navn. Besøk den nye bloggen min HER

Ny blogg ! <3

Har startet og blogge igjen på min gamle blogg så man kan si at jeg har fått ny blogg (?) T a en titt på den HEER, HER og HER. 

Verdens søteste <3


Naaaw <3

Bildespesial, weheartit

Alle er fra weheartit

Lovelovelove ¢¾¢¾¢¾

Sykt selvopptat

Denne sangen er den mest selvopptatte sangen jeg har hørt, hun synger om at alle guttene elsker henne og at alle gutter vil bli kjæresten hennes. Det er Jasmine V som synger, den gamle kjæresten til Justin Bieber. Hun er flink til og synge, men syntes det blir litt feil og skrive en sang om at alle guttene elsker meg, alle vil ha meg som kjæreste OSV. Har bare en ting og si "SELVOPPTAT"

 

Du må se på teksten <3

 

Enig?
Har du hørt sangen før?

Mammaen hans tok narkotika

Justins mamma tok narkotika når hun var ung. Her er det han sa til avisen:

 

- Moren min var ikke det beste mennesket. Jeg mener, hun var en bra person, men hun gjorde noen feil. Hun drakk. Hun tok sikkert narkotika og sånn, og hun fortalte meg om det fordi hun sa hun har gjort nok dumme ting for begge av oss

 

Moren til Justin, var bare 17 år når hun ble gravid og vant omsorgsretten over sønnen i mai 1995. Det ble et vendingspunkt for moren mener Justin.

 


- Greia er at hun snudde livet sitt rundt på grunn av meg. Da jeg ble født sluttet hun å røyke, hun sluttet å drikke. Hun gjorde alt det der bare for meg

 

 

 

 


<3

 

 

lovelovelove <3

 

 

Til alle Justin-hatere

De fleste Justin Bieber hatere er gutter, vertfall på mitt trinn og blandt de jeg kjenner. Noen sier at Justin er homo, han er fader meg ikke homo!!! Og om han var det (HAN ER DET IKKE) så hadde det ikke vært noe galt i det. Men han er jo ikke homo. De fleste sangene hans handler om jenter, at han er homo er bare et rykte. Det er ikke noe vits i og gå rundt og si han er homo, vis han ikke er det. Noen sier også at han synger som en jente, det er jo ikke hans feil det. Og uansett så er det litt av grunnen til at han ble kjent. Blir bare så irritert på de som sier det!! <3 <3 <3Hva syntes du om Justin hatere?

Anbefaling av blogg

Hei, vet at dette ikke har noe med Justin Bieber. Men jeg vil anbefale en blogg. Jeg elsker denne blboggen, er fast leser. Jenta som skriver er søt, det er mange fine bilder, kjempefint design og hun blogger om morsomme ting.

 Bloggen hennes finner du <HER>

 

Dere burde ta en titt på bloggen hennes!! <3

Leser du bloggen til Emilie?

Skjønner ikke hvorfor de gråter

Justin skjønner ikke at jenter gråter når de ser han
Dette sa Justin i et nylig interjuv (begynnner og bli en stund siden så kansje ikke i ett nylig interjuv men i ett interjuv for ikke så lenge siden vertfall)
"Jeg er ikke engang så kul, seriøst. Disse jentene gråt, det er som jeg ikke 
kan tro det, jeg er så beæret over at du gråter, men, jeg vet ikke, det er sprøtt 
for meg! "
Lovelove ♥♥♥

Mangler bare 54.103 "liker"

Justin mangler bare 54.103 "liker" før han har passert den "magiske grensen", da har han flere "liker" enn den som har flest "liker" på face (er ikke så veldig god til og forklare, haha) Nå hhar han 14.945.897 folk som "liker"

Justin sier:

- Jeg kommer fra en liten by mange aldri har hørt om.. Foreldrene mine fikk meg da de var i tenårene. Jeg og moren min bodde i en knøttliten leilighet. Men så fant alle dere meg og dere forandret livet mitt og viste meg en sjanse jeg aldri trodde eksisterte. Dere lærte meg å drømme stort og aldri si aldri - så takk alle sammen.


NAAW <33

 

Kilde: topp.no (har gjort om på det så det er ikke sånn som det står der men infoen har jeg fått fra topp.no)

 

JUSTIN BIEBER IN MY HEART FOREVER-lovelove  ♥ ♥ ♥

 

5 grunner til og elske Justin Bieber

1. Han er pen !

2. Han ble oppdaget på youtube

3. Han har en sykt fin stemme

4. Han har verdens vakreste øyne

5. Han ler skikkelig søtt

++++ han kan danse <33

 


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 

Enig?

Pray

Jeg elsker denne sangen <3 Den er ganske ny, dere burde høre på den. Beste sangen :*

Lovelove♥

Syntes om sangen?

Jb &lt;3

Hei <3 Denne bloggen handler om Justin Bieber, og jeg er en veldig stor fan av han !!! LOVE HIM <33 Da vet dere hva jeg kommer til og blogge om da.

Litt info om meg:

Jeg er en jente på 12 år som heter Julie, og er fan av Justin Bieber. Kallenavnet mitt er JB fordi etternavnet mitt begynner på b  (julie+b......= Jb) Men kommer ikke til og skrive så mye om meg her.

 

Liker du Jutin Bieber? Lovelove <3

jbfanr1

jbfanr1

100, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits